ЗРОБИВШИ ДІЛО ГУЛЯЙ СМІЛО АБО ВМІЄШ ПРАЦЮВАТИ – ВМІЙ І ВІДПОЧИВАТИ: ВЕРСІЯ СТУДЕНТІВ

Студенти – це надзвичайно цікаві люди, які при бажанні можуть перевернути світ, а не маючи бажання – куняють на парах та тягнуть за собою «хвости» з боргів. Про студентів складено багато анекдотів, легенд, побрехеньок. Проте, серед БІЕУшок є такі студенти, які вміють не тільки гарно «тусити», але і гарно працювати. Вони показують досить високі успіхи у навчанні і є постійними учасники наукових, спортивних та культурних заходів інституту, міста, а іноді й країни.

Тому директор БІЕУ Петро Іванович Юхименко вирішив відзначити завзятих та активних, щоб підтримати їх запал. В якості заохочення було обрано поїздку до однієї з перлин неньки-України – Національного дендрологічного парку «Софіївка», що є пам’яткою краєвидного типу світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII – першої половини XIX століть.

Наших студентів довго прости не потрібно, одного травневого ранку вони прийшли до інституту в «спортивному» і скромно запитали у директора «А де наша маршрутка, що повезе в «Софіївку»? Маршрутка з’явилася за кілька хвилин, а разом з нею і керівники поїздки – Інна Арсентіївна Кущак та Олена Петрівна Цвид-Гром.

Далі щось писати буде зайвим – про все скажуть фото!!!

Так усе починалося:

 Біля входу наших БІЕУшок зустріла пані-екскурсовод і повела їх  до музею живої природи під назвою “Софіївка”, де все нагадувало казку. І це справді так, адже в основу композиційного вирішення центральної частини парку покладені сюжети з міфології Стародавньої Греції та Риму, а деякі місця нагадують оселю грецьких богів, героїв, письменників та філософів. 

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Усі були втомленими, проте під враженнями від почутого і побаченого, ну і не забували позувати перед фотокамерами )))

 

 

Подивіться на ці обличчя: вони світяться радістю та бажанням навчатися ще краще, щоб в наступному році знову отримати поїздку до одного з мальовничих куточків України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *