У БІЕУ святкують День працівника освіти

Щорічно, в першу неділю осіннього місяця жовтня, ми маємо гарну можливість привітати з професійним святом усіх працівників освіти. То ж напередодні, а саме 30 вересня, студенти БІЕУ влаштували надзвичайний сюрприз для своїх наставників. Спочатку коридорами інституту прогулювалися казкові герої – поросятко Фунтик та кіт Леопольд з однойменних мультиків, які вітали викладачів зі святом і дарували фото на згадку.

14463202_1743528825911920_3432255512492148519_n

А вже по закінченню пар зачинилися вхідні двері і жодного викладача не відпустили додому, а запросили на святковий концерт. Атмосфера свята була сімейною та насиченою позитивними емоціями. Ведучими заходу були студенти ІV курсу групи ДД-41: Марія Бондаренко, Тетяна Валентенко, Яна Довгопола, Карина Кручко, а також студенти ІІ курсу групи ПС-21: Катерина Дорошенко та Віктор Тихон.

5bx40cvcgoe

Звісно, що яке ж свято без подарунків. Завбачливі студенти і про це потурбувалися: Анна Плівачук (гр.ФН-11) подарувала пісню, а Зоряна Ястребська (гр. ПЗ-21) декламувала вірш «Викладачі».

ocssi4peutcgo-4d1o2j9u

Свій подарунок приготувала і колишня студентка спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» А. Мельниченко. Вона разом з            О. Бикоріз є художніми керівниками танцювального колективу «Колорит». Їхні підопічні розважали присутніх запальним українським таночком.

t6adzdp_hsiijinmickvas

Також свої вітальні дарунки приготували Іван Волинець, учень 10 класу Білоцерківської ЗОШ №12, який виконав на баяні композицію «Карусель», та Анастасія Шляхтун, учениця 11 класу Білоцерківської гімназії №2, яка виконала пісню «Нарисовать мечту».

twle0lkslm4jok9g2tjrpi

Приємною несподіванкою стало нагородження за клопітку працю методистів факультетів: Марина Сергіївна Бухенська та Юлія Вікторівна Сидоренко отримали подяки та гучні оплески.

2gp105isxys an3a8wanvi0

Під чітким керівництвом Кущак Інни Арсентіївни, допомагали в організації свята активні студенти БІЕУ а саме: Ходаківський Олег (гр. ПЗ-31), Луценко Денис (гр. ПЗ-31), Коваленко Олександр (гр. ДД-31), Ніколаєв Сергій (гр. БПЗ-41).

 

Від імені колишніх і теперішніх студентів хочу сказати, що сьогодні ми пишаємося професійною та потужною освітянською родиною нашого інституту, завдяки якій формується, виховується, навчається й розвивається майбутнє покоління. Досить важко недооцінити той вклад, який внесли у встановлення та розвиток особистості кожного з нас викладачі. Завдяки копіткій праці кожного з них, студенти зростають людьми з високими моральними принципами.

Шановні викладачі та співробітники інституту, бажаємо Вам здоров’я, відчуття неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи, обминають життєві негаразди, буде щедрою до Вас доля, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

Катерина Трохимчук,

студентський декан економічного факультету БІЕУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *