Людина самостійного мислення і відважної мрії (Загурський Олег Миколайович)

Пригадую, не так давно ми з Олегом Миколайовичем вели розмову про науку. Не можна було не помітити, з якою повагою і водночас теплотою, пієтетом, але без штучного пафосу, він говорив про відомих йому авторитетних науковців. Наукова діяльність проступала у нашій розмові у виразних деталях і штрихах, що свідчило про бажання Олега Миколайовича спробувати свої сили у цій сфері. Переконаний, що тоді зародився перший паросток, що сформував широкий горизонт майбутнього вченого.

Його особистості, що прагнула росту, характерною була чітко виокремлена мрія. Щодня він ставав на крок ближче до неї, посилаючи в чергове фахове видання наукову статтю. З початку наукової діяльності, що кидається в очі, Олег Миколайович, розвинув у собі той колосальний, але вибірковий, інтелектуальний апетит, який дозволив йому нанизувати цінні знання на вже сформовану ціннісну систему. Як результат, кафедра фінансів Білоцерківського інституту економіки та управління університету «Україна» мав чергового доктора наук з економічної теорії та історії економічної думки.

Побажаємо йому своїм талантом примножити інтелектуально збіднений український простір найціннішим з того,  що надбав сучасними знаннями. А в трудовому колективі у роботі із студентами реалізувати надзвичайну людську щедрість на колосальний потенціал педагога в широкому розумінні цього слова.

Д.е.н., професор П.І. Юхименко

 

доктор економічних наук О.М. Загурський та його науковий консультант доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України П.М. Леоненко

До всього вищесказаного слід додати лише, що дисертація на тему «Інституціональне забезпечення підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України» на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук була успішно захищена Олегом Миколайовичем 14 квітня 2016 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.853.01 Державної навчально-наукової установи «Академія фінансового управління».

Трудовий колектив та студентська спільнота Білоцерківського інституту економіки та управління щиро вітають Олега Миколайовича Загурського та бажають подальших успіхів у науковій сфері.

1wpahvsdvs0
Олег Миколайович з дружиною Світланою Миколаївною після захисту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *