СВЯТО-КОНКУРС ДЛЯ ЮРИСТІВ

8 жовтня в Україні відзначали День юриста. Не оминуло це свято і наш інститут, де навчаються веселі студенти-правознавці, які вже за кілька років стануть справжніми юристами-професіоналами.

Усі в очікуванні свята

 

 

 

 

 

 

 

Святково прикрашена зала наповнюється глядачами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До викладачів та студентів, що обрали для себе юридичну стежину, з вітальними словами зверталися директор інституту Петро Іванович Юхименко, декан соціально-правового факультету Ярослав Віталійович Новак, заступник директора Білоцерківського коледжу Наталія Михайлівна Обіюх.

Директор БІЕУ Юхименко П.І. нагороджує почесною грамотою декана соціально-правового факультету Новака Я.В.

Свято проходило у формі веселого змагання між групами студентів-правознавців. Зокрема, групи-учасниці підготували виступи-«візитки», а також презентації своїх груп. У конкурсі «Таланти» були і співи, і танці, адже юристи – це не лише розумні люди, але й креативні. В інтелектуальному конкурсі «Вислови» групам-учасницям роздали аркуші паперу, на яких були написані фахові крилаті вислови, але в них були пропущені слова. Учасники мали заповнити ці пропуски і справилися із завданням бездоганно. У конкурсі «Брейн-ринг» студенти продемонстрували чудові знання своєї справи.

І хоча свято було у формі конкурсу, але перемогла ДРУЖБА!!! І це не дивно, адже слід дружити із законом )))

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *