Екологічна акція «Молодь за енергоефективність та енергозбереження»

З метою формування у молоді екологічної свідомості управлінням молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Агенцією стратегічного розвитку Білої Церкви 10-11 листопада 2016 року у місті Білій Церкві було проведено екологічну акцію «Молодь за енергоефективність та енергозбереження» з нагоди Міжнародного Дня Енергозбереження.

Участь у заході взяли члени Київської обласної молодіжної громадської ради, Київської обласної студентської ради, студентська та активна молодь.
Учасники заходу мали змогу поспілкуватися з заступником Білоцерківського міського голови Валерієм Гнатюком, директором Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви Назарієм Атаманчуком, радником міського голови з питань енергоефективності Кирилом Томляком, проектним менеджером з питань енергоефективності Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви Василем Морським. В свою чергу експерти розповіли учасникам про енергоефективність, енергозбереження та енергоменеджмент. Студенти Технолого-економічного коледжу Кропотов Максим та Мартинчук В’ячеслав презентували науково-дослідну роботу «Енергозбереження ресурсів та електроенергії».
Крім цього, учасники відвідали Фармацевтичний завод «Біофарма» та завод «Трібо», культурні й історичні пам’ятки міста та будинок, переобладнаний з урахуванням енергоефективності та енергозбереження.

619yhvnxd70
Віктор та Максим – учасники екологічної акції

Наші студенти групи ПС-21, Тихон Віктор та Пустовіт Максим, були учасниками даного заходу. Вони отримали велику кількість інформації щодо енергозбереження та енергоефективності.

qencclnk-eo
Наші студенти, Максим та Віктор, задніх не пасуть, а займають передові позиції 🙂

hwqwps-g1ds an55lsxlz5u

1kshdprvvxe rv9td6wesk8 _divro5xsx8

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *