Кращий студент 2017

23 листопада в Білій Церкві відбувся IХ міський конкурс «Кращий студент року», організатором якого виступив відділ у справах сім`ї та молоді Білоцерківської ради. Метою конкурсу є виявлення, підтримка і заохочення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості та формуванню її національної свідомості, розвитку і реалізації творчих здібностей студентів, стимулювання їх зацікавленості до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня. Конкурс був започаткований в 2008 році за ініціативи студентів Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету.
Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернулася його заступник Ольга Настіна. Вона відмітила, що в Білій Церкві багато дієвих, цікавих молодих людей, ініціативи та ідеї яких успішно реалізуються в місті. Конкурсантам побажала гарно виступити, проявити та реалізувати себе якнайкраще.
Присутніх також привітала голова студентської ради Білої Церкви Катерина Дорошенко, яка побажала всім змістовного студентського життя, успіхів у конкурсі та закликала подавати нові ідеї та проекти, які б покращили наше місто.
Із 9-ти вищих навчальних закладів міста, в яких є денна форма навчання, в конкурсі взяли участь представники 7 навчальних закладів, а саме: Віктор Тихон – Білоцерківський інститут економіки та управління вищого навчального закладу «Університет «Україна»; Кирило Тимченко – КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж»; Юлія Гуцаленко – Білоцерківський національний аграрний університет; Володимир Донець – ДВНЗ «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум»; Інна Мачуліна – Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету; Богдана Головата – Білоцерківський коледж сервісу та дизайну; Каріна Дудка – Білоцерківський коледж фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту.
Відповідно до Положення, конкурс проходив у два етапи. Під час першого етапу працівники оргкомітету забезпечили прийом заявок та документів, а члени журі оцінили рівень навчальних досягнень претендентів на участь у конкурсі, громадської та суспільно корисної діяльності. А це участь у молодіжно-масових заходах, навчання в предметних гуртках, науково-дослідницька робота, участь в гуртках аматорської творчості та інші досягнення конкурсантів. Члени журі опрацювали велику кількість матеріалів, і вперше в історії цього конкурсу всі учасники за перший етап здобули найвищу оцінку – 5 балів.
Під час другого етапу учасники проявили себе, виступивши у таких конкурсах, як «Візитка», продемонстрували свої інтелектуальні здібності, а також висловили думки в конкурсі «Якби я був…».
До складу журі IХ міського конкурсу «Кращий студент року» увійшли: Леонора Гріко – голова журі, режисер конкурсів ПК ВАТ «Росава», Анна Мусієць – член міської студентської ради, голова студентського парламенту Білоцерківського медичного коледжу; Руслан Соловйов – лауреат міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. Вінграновського, улюбленець молодіжних аудиторій нашого міста, лідер гурту «За край»; Анатолій Зеленчук – режисер Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського; Вадим Кошель – депутат Білоцерківської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *