СТУДЕНТКА БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО ІНСТИТУТУ ЕКОНОМІКИ ТА УПРАВЛІННЯ УСПІШНО ПРОЙШЛА СТАЖУВАННЯ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ

З липня 1995 року за спільної ініціативи Асоціації колишніх членів Конгресу США і Верховної Ради України розпочалася Програма стажування у Верховній Раді України. Головна iдея заснування Програми полягала у наданнi пiдтримки Верховнiй Радi України через залучення найкращих студентiв та випускникiв вузiв до роботи в комiтетах й апаратi українського Парламенту. Супутньою метою було надання можливостi молодим фахiвцям долучитися до законотворчої роботи, здобути практичний досвiд законодавчого процесу, а також сприяння кадровому оновленню Апарату Верховної Ради України.

LQiunbLH-yYЦього року 88 інтернів – представників 19 областей України, АР Крим та м. Київ – протягом 8-ми місяців працювали в секретаріатах комітетів та підрозділах Апарату українського Парламенту. Протягом цього часу інтерни брали участь у розробці законопроектів, організації роботи підрозділу стажування, громадських слухань, різноманітних круглих столів та фахових дискусій. Особлива увага була приділена навчанню учасників Програми – за цей час вони прослухали 6 ексклюзивних курсів та відвідали близько 20-ти лекцій від провідних фахівців з різних сфер. Розвитку лідерського потенціалу інтернів сприяли зустрічі з народними депутатами, політичними та громадськими діячами, науковцями тощо. Цей рік став рекордним за кількістю зустрічей із випускниками Програми, які сьогодні займають помітне місце в суспільно-політичному житті країни.

10 липня 2015 року на урочистій церемонії в конференц-залі Парламенту України голова Верховної Ради України Володимир Гройсман та Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт вручили інтернам 2014-2015 рр. сертифікати про успішне закінчення Програми стажування у Верховній Раді України.

LyJ5ay5L55Q

Що пов’язує БІЕУ з цією подією??? Інтерн – РУБЛЮК МАРИНА СЕРГІЇВНА!

Рублюк Марина навчалася в нашому інституті з 2009 року за напрямком підготовки «Документознавство та інформаційна діяльність». У 2013 році студентка отримала диплом бакалавра з відзнакою і продовжила навчання у магістратурі інституту. У лютому 2015 року магістрантка Рублюк М. С. успішно склала державний іспит зі спеціальності та захистила дипломну роботу на тему «Формування етичного кодексу сучасного державного службовця в контексті системи європейських цінностей», отримавши, в результаті, диплом магістра з відзнакою. За час навчання Марина зарекомендувала себе як старанна, цілеспрямована студентка, яка наділена лідерськими якостями, протягом 5,5 років була старостою групи й успішно справлялася з цими обов’язками. На разі, Марина Сергіївна продовжує навчання в нашому інституті за напрямком підготовки «Фінанси і кредит».

МАРИНКО, ми пишаємося тобою!

7HgtbKm_W3w          X7rev3I04UQ