НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК: НОВІ ВРАЖЕННЯ ТА СПОДІВАННЯ

25 серпня 2015 року для всіх студентів та працівників Білоцерківського інституту економіки та управління внз «Університет «Україна» стартував новий 2015-2016 навчальний рік. Навіть сонечко в цей день світило по-особливому. Інститут гостинно відчинив двері і в його обійми крокували усміхнені БІЕУшки.

QeA87nKRQB0

І хоча календар ще кричав «На вулиці літо», проте відвідуваність академічних груп була майже 100 %. Вітання, дружні обійми та поцілунки, трохи перешіптування на парах та гучні розповіді на перервах на тему «Як я провів літо». Тихе сумне приміщення інституту перетворилося на гомінкий вулик, навіть вікна, здавалося, що посміхаються.

Про свої відчуття, враження від першого навчального дня та майбутні сподівання поділилися викладачі та працівники інституту і студенти.

RIIdcj0DE3M
Юхименко Петро Іванович, директор Інституту:

«Сьогодні бачив щасливі обличчя студентів, і мене це дуже радує».

ph4K5HdC_oM
Романченко Інна Георгіївна, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності:

«Бажаю професорсько-викладацькому складу нових звершень у науковій роботі, а студентам – скористатися можливістю отримати другу освіту в одному з провідних вузів Польщі, Литви або Сполучених Штатів Америки».

deE3rYUbDnk
Німенко Валентина Миколаївна, начальник навчального відділу:

«В першу чергу бажаю усім миру. Викладачам в цьому навчальному році – терпіння і мудрості, а студентам – хорошого настрою та наснаги».

AAN6BIZsljc
Кузьменко Ірина Василівна, завідуюча бібліотекою:

«Дуже рада бачити усіх: і студентів, і викладачів, оскільки дуже люблю спілкуватися про книги. Приємно, що уже в перший день студенти відвідують бібліотеку, запитують методички та підручники. Хочеться усім побажати здоров’я. Викладачам – слухняних і дисциплінованих студентів, а студентам – натхнення і гарних оцінок».

Півторак Михайло Вікторович, декан економічного факультету:
Півторак Михайло Вікторович, декан економічного факультету:

«В перший день нового навчального року переповнюють тільки позитивні емоції та приємні враження. Студенти, хоча і перебувають ще трохи під впливом літніх канікул, але на парах досить відповідальні, слідкують за лекцією і ставлять запитання. Сподіваюся, що цей свій запал вони будуть підтримувати протягом року».

OFWkmCruUm8
Новак Ярослав Віталійович, декан соціально-правового факультету:

«Звісно, що настрій досить позитивний в усіх, проте відчувається, що студентство ще не відпочило, тому що літні канікули були меншими ніж завжди. Але будемо працювати і нам повернеться!».

Lq053x3a5Sw
Бухенська Марина Сергіївна, методист економічного факультету:

«Якщо чесно, то я у захваті та святковій ейфорії. Пари проходять «на ура»: стільки радості читається в очах студентів. Неймовірно доброзичливе спілкування з колегами. Думаю, що заряду позитиву, отриманого сьогодні, вистачить на увесь рік».

Садлівська Анна Олександрівна, фахівець економічного факультету:

«Шкода, що для нас закінчилося уже літо, але дуже рада усіх бачити, переповнює радість, що почався новий навчальний рік».

Y-p-KESRfbs
Сидоренко Юлія Вікторівна, методист соціально-правового факультету:

«Перший навчальний день справив на мене неабияке враження: приємно бачити стільки веселих усміхнених облич. Бажаю, щоб ці емоції усі зберігали протягом року».

vmEv0y17_wg
Соловей Микола Іванович, викладач:

«Звісно, що в душі радість, але навчальний рік почався якось так швидко, ніби канікул і не було. Проте, бажаю усім енергії та натхнення».

6kdPm2a18Sw

Грабовська Наталія Валентинівна, викладач:

«В перший день після занять значна втома, все ж канікули трохи розслабляють. Проте, я сповнена ентузіазму, скучила за своїми студентами, вони дають сили працювати-працювати-працювати».

Токарева Валентина Іванівна, викладач:

«Настрій «бойовий», емоції позитивні. Перші заняття дають впевненість в тому, що студенти мають бажання навчатися і будуть навчатися. У мене є натхнення працювати, чого і всім бажаю».

Кучма Тетяна Миколаївна, викладач:

«Сьогодні отримала нові позитивні враження від пар з новими студентами, які досить відповідально підійшли до навчального процесу. Вірю, що так буде протягом усього року».

lRtHPfafPnA
Волков Станіслав Сергійович, викладач:

«Настрій піднесений, студенти, поки що веселі та задоволені. Особисто я планую в цьому році «поринути в наукову діяльність». (Зауважимо, що Станіслав Сергійович працює над дисертаційним дослідженням, то ж бажаємо йому творчих сил та наукового успіху).

L3kODUn185M
Мостовенко Ірина, студентка гр. ПС-21, студентський ректор:

«Ой, у мене тільки приємні емоції. А ще у нас є нові викладачі, пари з якими викликали дуже гарні враження. Сподіваюся, що і весь рік буде позитивним, як і цей день. Хотілося б побажати усім студентам терпіння та наснаги, щоб не пропускали пари, старанно навчалися і отримували лише хороші оцінки. А викладачам – терпіння, вдалого навчального року і … хороших студентів».

Rdf690BDlpo

Лимаренко Ксенія, староста гр. ДД-41:

«Ми чекаємо незабутніх вражень, що залишаться з нами на все життя. Адже для нас це останній навчальний рік».

Мельник Катерина, студентка гр. ДД-41:

«Не віриться, що вже останній курс бакалаврату. Час пролетів так швидко».

xVEv8sd1y4A

Віталіна Заполошнюк, студентка гр. ФН-41:

«Для мене це останній рік, звісно чекаю на диплом, а для цього потрібно почати працювати з першого дня, щоб сесії пройшли успішно». (Всі одногрупники Віталіни закивали головами, адже бажання їхні в цьому навчальному році збігаються).

FNw5c9EaULc

Пристилий Сергій, студент гр. ДЛ-21:

«В новому навчальному році чекаю нових знань та нових знайомств».

HH54rqgDyqQ

Кравець Юлія та Журавель Оксана, студентки гр. БПЗ-31:

«Настрій супер, скучили за навчанням».

GU15clPfcDE

Кравчук Анастасія, студентка гр. ДД-21:

«Хоча канікули – це класно, але ностальгія за навчанням все ж була. Сьогодні відчуваю радість, а також адаптуюсь до нових предметів. Від нового навчального року найбільше чекаю, щоб сесія успішно пройшла, без «хвостів».

q96077F5wpE

Кручко Карина, староста гр. ДД-31:

«Сьогодні за один день стільки емоцій!!! Нафотографувалися, наспілкувалися, насміялися. Ну і поучитися не забули ».

Ось таким він був цей день в історії Інституту. І дивлячись у щирі очі людей, що ділилися своїми враженнями, віриться, що все у нас просто супер і так буде завжди!!!

fDO7PMpm1uE

nM4DHOiwej0

7rEador8oFk

HI1r2iHilFo

VzngunPGvRg

LQhlOGqfQto

Меньківська Н. С. (МНС),

асистент кафедри «Документознавство та інформаційна діяльність»