СТУДЕНТИ ГРУПИ ПС-11 ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА РАЗОМ

Біла Церква є одним із найстаріших міст України, якому цьогоріч виповнилось 983 роки. День народження міста над Россю святкували 12 вересня. Цей день був насичений подіями: ярмарок, народні ремесла, цікаві розважальні програми, конкурси талантів.

4 12

 

Студенти 1-го курсу БІЕУ, що навчаються за напрямком підготовки «Психологія» (гр. ПС-11) вирішили скористатися нагодою і не лише відсвяткувати день народження міста, але й ближче познайомитися один з одним, а також зі своїм куратором Хомчук Оленою Павлівною, поспілкуватися поза навчальними аудиторіями, адже попереду ще не один спільний рік яскравого студентського життя.

11 7

Дівчата і хлопці відвідали фестиваль меду «Медограй» та мистецький ярмарок, спостерігали за відкритим чемпіонатом з повзання малюків «Карапуз-2015», вчилися стріляти з лука, а також потрапили на справжні лицарські змагання. Яскраве враження студенти отримали від побаченого різноманіття вишиванок, картин, сувенірів, виробів ручної роботи. Особливо сподобались дівчатам сукні та прикраси в українському народному стилі.

8 6

«Мені б хотілося, щоб ми були згуртованим, дружнім колективом, – зазначає Аня Луценко, староста групи, – позитивні враження, разом проведений час цьому сприяють.»

2 1

Бажаємо усім студентам збиратися разом не лише на парах: зустрічайтеся, розважайтеся, із задоволенням навчайтеся!