Вагомі наукові здобутки

Однією із важливих характеристик сучасного вищого навчального закладу є наукова діяльність викладачів та студентів. І лідером науково-дослідної діяльності у БІЕУ, беззаперечно, є наш директор – доктор економічних наук, професор Петро Іванович Юхименко. Це людина, яка уміло поєднує в собі риси керівника, наставника, науковця, викладача, порадника і просто хорошої людини. Петро Іванович є автором та співавтором значної кількості наукових статей, монографій, підручників та посібників, що отримали гриф МОНУ. І от у 2016 році сталася ще одна значна подія у БІЕУ – вийшли у світ монографія та енциклопедія «Фінансова думка України» за співавторством нашого любого директора, видані Німецькою академією наук в Інституті економіки та світової політики:

  1. Financial Thought of Ukraine: Genesis and Evolution: in two volumes. / A. Krysovatyy, V. Fedosov, S. Yuriy, P. Yukhymenko. Volume 1.Monoghaph. –Berlin, 2016. – 604 p.
  2. Financial Thought of Ukraine: Genesis and Evolution: in two volumes. / A. Krysovatyy, V. Fedosov, S. Yuriy, P. Yukhymenko.Volume 2. Encyclopedia. –Berlin, 2016. – 512 р.

Вагомі наукові здобутки_Юхименко

 

 

 

 

 

 

 

 

Вагомі наукові здобутки_Юхименко_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *