Курси

Курси підготовки до ЗНО

Предмети:

  1. Українська мова
  2. Українська література
  3. Історія України
  4. Іноземна мова
  5. Математика
  6. Біологія
  7. Хімія

Вартість: 1 предмет (від 5 чоловік)-150грн

Розклад:

Можливість навчання або у віхідні дні, або в будні дні в позаурочний час за вибором.

У нашому місті діє Міський центр довузівської підготовки на базі Білоцерківського інституту економіки та управління.

На курсах викладають кваліфіковані, досвідчені викладачі. Так, підготовку з української мови та літератури забезпечує  Розвозчик Петро Іларіонович –заслужений учитель України, член Національної спілки письменників України, талановитий педагог-практик. За час педагогічної діяльності він підготував багатьох переможців та призерів обласних та всеукраїнських етапів МАН, конкурсу з української мови імені Петра Яцика.   Розвозчик Петро Іларіонович – має великий досвід викладання на підготовчих курсах. За 14 років функціонування курсів в Білоцерківському інституті економіки та управління Університету «Україна» понад 500 «курсистів» успішно пройшли рейтингові випробування і стали студентами ВНЗ.         Більшість вихованців отримують при складанні ЗНО максимально високі бали. Окрім глибокого та всебічного вивчення теорії, підготовка до ЗНО з укр..мови та літератури включає в себе роботу з тестовими завданнями на кожному занятті, виконання домашніх завдань;  повноцінний аналіз текстів з української літератури, консультування щодо написання творчих робіт та їх перевірка; роботу над варіантами завдань, максимально схожими до тих, що подаються в останні роки на ЗНО.

Історію України викладає  кандидат історичних наук, доцент Пасічник Наталія Сергіївна, яка також має великий досвід підготовки учнів до ЗНО з даного предмету. Заняття з історії України включають не лише виклад матеріалу, а й демонстрацію презентацій, які адаптовані під програму ЗНО з історії України і включають не лише базову інформацію про дати та події, а й карти, портрети видатних діячів, які обов’язкові до запам’ятовування, візуальні джерела (тобто, пам’ятки історії та архітектури), які повинен знати учень. Викладач допоможе вам зорієнтуватися у великому переліку візуальних джерел та їх запам’ятати. Крім цього, підготовка до ЗНО передбачає систематичне виконання тестових завдань, на зразок тих, які розв’язують на ЗНО.

Математика вважається одним з найскладніших предметів. Окремими темами оволодіти самотужки вкрай складно, тому на наших курсах значна увага приділяється вивченню саме цієї дисципліни. Підготовку до ЗНО з математики здійснює досвідчений викладач з 30-річним стажем, вчитель вищої категорії Микола Іванович Соловей. За роки своєї професійної діяльності він здобув значний досвід підготовки учнів старших класів до успішної здачі іспитів та ЗНО. Професійне поєднання теоретичного і практичного матеріалу, доступність пояснень та опрацювання типових завдань, які впродовж останніх років використовують під час проведення ЗНО з математики, дозволяють слухачам центру довузівської підготовки успішно пройти рейтингові випробування і стати студентами ВНЗ.